Parkmanagement Zevenhuis

Ondernemen doe je op Zevenhuis!

Ten noorden van Hoorn, centraal in West-Friesland ligt dit stijlvolle en functionele bedrijvenpark, dat mogelijkheden biedt voor elke onderneming. Het park is ruim opgezet, met volop ruimte voor logistiek en parkeren. Maar ook voor water en groen. Zevenhuis ligt aan de N307 op 5 minuten afstand van da A7 richting Amsterdam, Den Helder en Friesland. Daarnaast staat deze regio bekend om zijn aantrekkelijke woonomgeving en zijn ondernemende, nuchtere en prettige werkomgeving. Kortom, Bedrijvenpark Zevenhuis geeft u als ondernemer dus alle ruimte en kansen op succes!

Parkmanagement Zevenhuis draagt zorg voor het beheer en onderhoud, collectieve beveiliging en bewegwijzering van de openbare ruimte op bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaagdijk-West (Hoorn).

Wij geven op duurzame wijze sturing aan de inrichting van het bedrijvenpark en ondernemen alles wat hiervoor noodzakelijk is. De stichting Parkmanagement Zevenhuis houdt op solide wijze een fonds in stand van waaruit de diverse voorzieningen worden getroffen om de doelstellingen te realiseren.

Uit de op het bedrijvenpark Zevenhuis gevestigde kaveleigenaren wordt een bestuur gekozen dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken.