Voorstellen bestuur Parkmanagement Zevenhuis

9 april 2024

Ik ben Oscar van Zoelen, werkzaam bij Defrancq Nederland BV en verantwoordelijk voor de verkoop van dak- en non-ferro materialen.
In het bestuur van het Parkmanagement Zevenhuis vervul ik de rol van secretaris en zet mij in voor een mooi en goed onderhouden bedrijvenpark Zevenhuis.

Mijn naam is Edo van Graas. Naast mijn werk bij de technische dienst van de KLM, zet ik mij in als bestuurder van bedrijvenpark Zevenhuis. Ik hou mij voornamelijk bezig met de communicatie en vertegenwoordig de bedrijfsverzamelgebouwen op het park.

Mijn naam is John Vlasveld. Naast mijn functie bij AmbaFlex zie ik als penningmeester van de Stichting toe op een verantwoord en effectief financieel beheer en gebruik van de beschikbare middelen voor een zo goed en efficiënt mogelijk Parkbeheer. Uiteraard ten dienste van alle belanghebbenden.

Mijn naam is Ton Stavenuiter, oprichter van en inmiddels alweer 34 jaar directeur van Stabo Bouw. De bouwer van vele mooi projecten op Zevenhuis. Ik vervul de rol van voorzitter van de Stichting. Laten we de prachtige  gebouwen stralen in een mooie groene omgeving waarin het voor iedereen goed ondernemen blijft.