Theo Rood Berging en Transport BV maakt stappen voorwaarts

2 april 2024

Het vizier is gericht op gestage groei. Stefan en Mirella Rood gaan daarbij met beleid te werk, want wat in al die jaren is opgebouwd, is te kostbaar om in de waagschaal te leggen. Zo maakt hun bedrijf, Theo Rood Berging en Transport BV, stappen voorwaarts. Deze zomer werd het nieuwe onderkomen in gebruik genomen. Stefan en Mirella zijn er terecht trots op. Ze zijn, zoals ze zelf zeggen, tevreden mensen en kijken uit naar wat de toekomst gaat brengen.

In het nieuwe pand worden de laatste puntjes op de i gezet, maar feit is dat Stefan en Mirella Rood en hun medewerkers zich aan de John Stuart Millweg in Zwaag nu al als een vis in het water voelen. Het is er comfortabel en ruim. “Op de vorige locatie was het te krap geworden”, vertelt Mirella. Stefan vult aan: “Daarnaast is dit pand duurzaam. Het is gasloos, we hebben vloeistofdichte vloeren, alles is goed geïsoleerd, er liggen 120 zonnepanelen op het dak en binnenkort komen er laadpalen voor de deur.”

Echte passie
Aan de achterzijde van hun nieuwe vestiging, achter slot en grendel, staat het materiële kapitaal: de 10 vrachtwagens die de werkzaamheden mogelijk maken. Echter, het belangrijkste ‘kapitaal’, dat zijn de 13 medewerkers, waarvan er 3 op kantoor werken en 10 als chauffeur. “Dat zijn mensen voor wie dit werk een echte passie is. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor onze klanten.